fbpx

Cтатті

Аварійне освітлення

Багато хто з нас стикається з численними відключеннями електрики. Ця проблема залишається актуальною і на сьогоднішній день. Чи задаєтеся ви питанням “як забезпечити себе освітленням при можливому аварійному або плановому відключенні електрики”? Уявімо, що у вас магазин, офіс, СТО чи виробництво. При відключенні ви можете втратити своїх клієнтів через те, що у вас немає освітлення […]

Детальніше

Освітлення для медичних закладів

Від роботи лікарів залежить життя та здоров’я пацієнтів, і правильно підібране освітлення для медичних закладів відіграє в цьому не останню роль, тому до освітлення для медицини є особливі норми та вимоги, які визначають рівень освітленості медичних кабінетів та регламентують загальний підхід до організації системи освітлення.

Детальніше

Цікаві факти про світло й освітлення

Що взагалі ми знаємо про природне та штучне світло? Переважна більшість людей сприймають світло, як навичку дихати, це щось постійне, щось, що завжди є. Хоча світло – це абсолютно унікальне та неймовірне явище, як мінімум з двох причин: завдяки світлу існує життя на нашій планеті й 90% інформації про навколишній світ людина отримує через зір за допомогою світла.

Детальніше

Лінійні світильники для офісних приміщень

Система освітлення для офісу повинна вирішувати два основні завдання: освітлювальні прилади повинні ідеально лягати в концепт дизайн-проєкту офісного приміщення, а також світло від світильників має бути безпечним і створювати комфортні умови для роботи персоналу.

Детальніше

Освітлення для кондитерського цеху

Як підібрати освітлення для кондитерського цеху? Вибір системи освітлення для кондитерського цеху залежить від особливості його роботи. Вологість та температура у виробничому приміщенні може постійно змінюватись. У зв’язку з цим, при проєктуванні системи штучного освітлення для такого класу приміщень потрібен особливий підхід.

Детальніше
1 2 3 4
Виконані проекти

Що потрібно освітити?